De winkelwagen is leeg
De winkelwagen is leeg
Wijnacademie®

Tweeluik Wine Flavors door Lars Daniëls MV Deel 2: invloed van vinificatie op geur en smaak van wijn

Tweeluik Wine Flavors door Lars Daniëls MV Deel 2: invloed van vinificatie op geur en smaak van wijn

Wine Flavors (tweeluik)

Wat zijn de belangrijke aroma’s en smaken van wijn? Waar komen ze vandaan en welke factoren bepalen hoe wijn ruikt en smaakt? In een tweeluik legt Lars Daniëls MV uit over de belangrijke aromastoffen en smaakstoffen in wijn en hun relatie tot kwaliteit en typiciteit. De presentaties zijn diepgaand en soms technisch maar goed te volgen. Uiteraard worden er wijnen gepresenteerd om de subthema’s te duiden. Én om te laten zien dat een beetje oenologische kennis niets afdoet aan het genieten van wijn. Juist niet, het geeft nog meer begrip en maakt wijn alleen maar boeiender dan deze is al.

deel 1: invloed van druivenras en terroir op geur en smaak van wijn

deel 2: invloed van vinificatie op geur en smaak van wijn

Evenement Eigenschappen

Startdatum ma 07-03-2022 13:00
Sluitingsdatum ma 21-02-2022
Prijs €60,00
Docent Lars Daniëls MV
PE-punten 3
Location Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Sorry, het evenement is vol

Privacy reglement | Disclaimer | © 2021 Wijnacademie