Opleiding

Copywriting voor wijn: zo krijg je je teksten nog lekkerder
Niels van Laatum (Winelife, Entree, BCBG magazine, Natuurwijn) geeft je technieken, tips en trucs om nog beter over wijn te schrijven.
Hoe schrijf je lekker over wijn? Zodat anderen de smaak te pakken krijgen? In dit seminar leer je beter (over wijn) schrijven én ervaar je wat werkt en wat niet - voor jouw doelgroep. We hebben het over correct Nederlands, over wijntaal en over artificial intelligence. En, je gaat zelf aan de slag. Een interactief seminar dat je handvatten geeft om zelfstandig beter op papier te krijgen wat wijn zo aantrekkelijk maakt.
PS: Er worden tijdens dit seminar geen wijnen geproefd, wel lekker gewerkt ;-)
Startdatum | ma 19-05-2025 13:30 |
Sluitingsdatum | ma 05-05-2025 |
Prijs | €65,00 |
Docent | Niels van Laatum |
PE-punten | 3 |
Locatie | Landgoed Dijnselburg |

MAGISTER VINI® aanmeldformulier voor de opleiding Magister Vini®.
De 2-jarige opleiding wordt verzorgd door de Wijnacademie® en bestaat uit 15 opleidingsdagen en 6 specialistische presentaties, verzorgd door experts uit binnen- en buitenland. Voor gedetailleerde informatie kijk op Magister Vini - Wijnacademie.
Startdatum | ma 15-09-2025 10:00 |
Sluitingsdatum | wo 27-08-2025 17:00 |
Prijs | €4.827,90 |
Locatie | Landgoed Dijnselburg |

Een Liquorist is bij uitstek de specialist van binnen- en buitenlands gedistilleerd en likeuren. Ook over cocktails en longdrinks kan hij/zij goede voorlichting geven aan de consument. Juist bij de slijter, als exclusief verkoper van gedistilleerd en likeuren verwacht de consument topkennis. Ook in de horeca verwacht de gast een goed advies.
Om aan de steeds grotere productkennis van de consument tegemoet te komen, moet de echte vakman- of vakvrouw ook over een uitstekende kennis beschikken om een goed advies te geven. De opleiding tot Liquorist biedt deze kennis in een compacte opleiding.
Startdatum | ma 22-09-2025 10:00 |
Sluitingsdatum | ma 08-09-2025 17:00 |
Prijs | €1.742,40 |
PE-punten | 25 |
Locatie | Landgoed Dijnselburg |